Хотелот е лоциран на влезот на Нов Дојран, со сместувачки капацитети, спортски терени, спортска сала, теретана опремен со современа опрема која Ви овзможува беспрекорен одмор, релакасција и амбиент кој го заслужувате.

Капацитети од легла е спремен да ги задоволи вашите барања.

За по детални информации користете ја нашата контакт страна, телефонските броеви, е-пошти и сл.

Нашите вработени се секогаш овде да ви одговорат на вашите барања.